Anders

Anders Christiansen

Tlf. 31 53 00 95  E-mail: ahc@hestetandklinikken.dk

Anders dimitterede som dyrlæge fra KVL i København i 1998 og blev fagdyrlæge vedrørende sygdomme hos heste i 2008. I 2014 blev han certificeret og eksamineret i hestetandteknik hos IGFP (Internationale Gesellschaft zur Funktionsverbesserung der Pferdezähne).

Den kliniske karriere startede i blandet praksis i Frederikssund og fortsatte på Herlufmagle Dyrehospital, hvor fokus skiftede til primært at handel om almindelig hestepraksis. Siden slutningen af 00’erne har ham udelukkende arbejdet med hestetandbehandling, først som medejer af Næstvedegnens Dyrehospital, siden Evidensia Næstved og nu Hestetandklinikken.

Anders har fulgt kollegaer og deltaget i tandkurser- og kongresser i Storbritannien, Tyskland, Holland, Spanien, Sverige, Norge, Frankrig, Østrig og USA, og er desuden selv en kendt foredragsholder og underviser inden for specialet.

I det daglige varetager han alle tand- og sinuskirurgiske opgaver, samt naturligvis de rutinemæssige behandlinger. Han modtager desuden henvisninger fra kollegaer og fungerer jævnligt som sparringspartner og rådgiver for dyrlæger i tandrelaterede spørgsmål.