Anders

Anders Christiansen

Tlf. 31 53 00 95  E-mail: ahc@hestetandklinikken.dk

Anders er fagdyrlæge vedr. sygdomme hos heste, hestetandlæge og som den eneste danske dyrlæge certificeret og eksamineret i hestetandteknik hos IGFP (Internationale Gesellschaft zur Funktionsverbesserung der Pferdezähne). Derudover er Anders medejer af Hestetandklinikken

Anders blev uddannet dyrlæge i 1998 og startede sin karriere i en blandet praksis i Frederikssund. Da han et års tid senere skiftede til Herlufmagle Dyreklinik skiftede fokus til almindelig hestepraksis og i 2008 blev han fagdyrlæge vedr. sygdomme hos heste. Anders var en af de allerførste dyrlæger i Danmark, der begyndte at arbejde seriøst med hestens tænder og tandbehandling og siden slutningen af 00’erne har Anders udelukkende beskæftiget sig med dette fagområde. Anders var tidligere medejer af Næstvedegnens Dyrehospital, senere Evidensia Næstved. Anders startede hos Hestetandklinikken i oktober 2017.

Anders bestod I 2014 den krævende internationalt anerkendte certificering hos tyske IGFP som den første og hidtil eneste dansker nogensinde.

Anders har undervist omkring hestetænder på talrige kurser og foredrag for andre dyrlæger i både ind- og udland og har i årevis været en vigtig sparingspartner for andre dyrlæger inden for hestetandområdet.

Anders kører primært på Sydsjælland, Lolland, Falster, Møn samt Vestsjælland og er desuden at finde på klinikken i Ringsted