Jesper

Jesper Rosenmeier 

Tlf. 53 83 43 78   E-mail: jr@hestetandklinikken.dk

Jesper er dyrlæge, hestetandlæge og grundlægger af Hestetandklinikken

Jesper blev uddannet dyrlæge i 2007 og startede sin karriere med et års internship hos Willesley Equine Clinic, Gloucestershire i England, der nu hedder B&W Equine Clinic. Herefter fortsatte Jesper hos Hørsholm Hestepraksis. I løbet af sine 8 år i Hørsholm blev Jesper interesseret i hestens tænder og havde ansvaret for dette fagområde. Da Jesper ønskede at dedikere sig fuldstændig til hestetænderne, startede han Hestetandklinikken i juli 2016.

Jesper har for flere år siden taget alle tandmodulerne til den engelske fagdyrlægeuddannelse (CertAVP), hvor man specialiserer sig inden for et snævert fagområde. Jesper er pt i gang med nogle generelle moduler, der skal til for at afslutte uddannelsen og kunne kalde sig certificeret i hestetænder og forventer at aflægge den afsluttende eksamen i 2021.

Jesper er meget passioneret og brænder for at gøre hesteejere klogere for at give dem mulighed for at træffe de rigtige beslutninger for deres heste. Derfor bruger Jesper en del tid på at lave indlæg og videoer til klinikkens facebookside. Desuden er Jesper engageret i Den Danske Dyrlægeforenings Faggruppe Heste, hvor han sidder i bestyrelsen.

Jesper beskriver selv sin bevæggrund for arbejdet med hestens tænder således:

Med mange års fokus på tandarbejde i blandet hestepraksis, kan jeg konkludere, at der er mange tilfælde, hvor hestens tænder ikke bliver raspet optimalt. Ligeledes bliver reelle tandproblemer overset pga. manglende interesse og dårlige undersøgelser. Hestene kan derfor have store tandproblemer og mange smerter selvom de lige er blevet undersøgt.
Netop derfor har jeg startet Hestetandklinikken, hvor passion, fleksibilitet, nærvær og høj faglighed altid er drivkræfterne bag og målet er den optimale undersøgelse og tandrasp. Hos Hestetandklinikken får du altid en hestetandlæge, som også er uddannet dyrlæge. Dette garanterer din hest en fuldt ud professionel behandling samt at den samme person kan tage hånd om alle tandproblemer din hest kunne have.

Jesper kører primært i Nordsjælland og Hovedstadsregionen samt på Amager og er desuden at finde på klinikken i Ringsted.