Mathias

Mathias Schach

Tlf. 92 15 11 82   E-mail: ms@hestetandklinikken.dk

Mathias blev uddannet som dyrlæge i 2021. Inden Mathias afsluttede sin uddannelse, skrev han speciale om tænder omhandlende antibiotikas effekt på postoperative komplikationer ved ekstraktion af kindtænder i samarbejde med Jesper Rosenmeier fra Hestetandklinikken. Forinden havde Mathias været i praktik hos Jesper ved Hestetandklinikken og var allerede dengang fokusset og interesseret i arbejdet med tænder.

Mathias startede i 2021 hos Højgård Hestehospital i Odense, primært som udekørende dyrlæge, hvor størstedelen af arbejdsbyrden tog udgangspunkt i mundhuleundersøgelse, diagnostik og korrigerende tandrasp.

Mathias startede hos Hestetandklinikken i Maj 2022 og starter i efteråret 2022 på den engelske fagdyrlægeudannelse (CertAVP) med fokus på tænder.

Mathias beskriver selv sin interesser for tænder således:

”Jeg tror på at specialisering inden for dyrlægefaget i stigende grad bliver vigtigere og da jeg har tilegnet mig en stor interesse for hesten mundhule, tænder og de lidelser som relaterer sig hertil, ser jeg det som en stor gevinst at jeg er blevet en del af Hestetandklinikken. Her kan jeg kan få lov til at nørde det, jeg synes er det absolut mest spændende. For mig er det vigtigt at der ro og tid til den enkelte patient samt at have en god kommunikation med hesteejeren, for at kunne give hest og ejer en god oplevelse. Jeg er stadig grøn i faget og vil tilgå enhver patient med stor ydmyghed, grundighed og samarbejde med mine dygtige kollegaer hos Hestetandklinikken.”