Mette

Mette Lindstrøm Jensen

Tlf. 3153 0156   E-mail: mlj@hestetandklinikken.dk 

Siden april 2018 ansat hos Hestetandklinikken, hvor jeg udelukkende beskæftiger mig med hestens tænder og tandlidelser samt relaterede tilstand fx i bihulesystemet og modtager mange henvisninger fra kollegaer rundt om i landet.

2013-2018 Ansat hos Næstvedegnens Dyrehospitals Hesteafdeling (senere Evidensia Næstved Hesteklinik) med tænder og tandlidelser som primært arbejdsområde. Desuden havde jeg en mindre del reproduktion og diverse almindelige besøg samt akutarbejde og vagter. I Næstved arbejdede jeg tæt sammen med Anders og havde fornøjelsen af en unik form for sidemands/mesterlære og opnåede således god rutine inden for kirurgi og avancerede tandbehandlinger og modtog henvisninger fra kollegaer.

2009-2013 Ansat hos Hillerød Hestedyrlæger med ansvar for bl.a. al tandbehandling i klinikken. Mit arbejde bestod primært af rutine mundhuleundersøgelser, tandraspninger og let kirurgi. Det mere avancerede blev henvist. Desuden arbejdede jeg med reproduktion, parasitbehandling, intern medicin samt diverse akutarbejde og vagter.

Jeg har løbende siden jeg blev færdiguddannet deltaget i diverse kurser, konferencer  relevant efteruddannelse inden for alle relevante aspekter af hestens tænder og tandlidelser. Herunder gennemførte jeg i 2014-2015 1 års efteruddannelse ved University of Liverpool. Pt er jeg igang med en kursusrække på Sveriges Landbrugsuniversitet.

Allerede i studietiden fik jeg en særlig interesse for arbejdet med hestens tænder og deltog i flere efteruddannelseskurser omkring tænder og tandbehandling almindelig såvel som mere avanceret.

Uddannelse:
Dyrlæge fra KVL/Københavns Universitet 2009 med differentiering Hestesygdomme.
Privat er jeg gift med Kristian. Vi bor på et gammelt husmandssted udenfor Ringsted med. vores to drenge. Desuden tæller husstanden mine to heste, der bruges til hyggeridning, en kat og en håndfuld høns.