Sygeplejerske Dorthe Thrane tager imod tidsbestillinger og assisterer ved operationer på klinikken. Somme tider kan du også møde hende, hvis hun assisterer dyrlægerne på besøg hjemme i staldene.

Dorthe har en kæmpe erfaring og har abejdet med heste og tandproblemer årevis. Hun kan i mange tilfælde rådgive og vejlede i telefonen.

'

 

Sofie Høffer,  Anders Christiansen, Jesper Rosenmeier og Mette Lindstrøm Jensen er alle fire uddannede dyrlæger med massiv efteruddannelse og erfaring inden for hestens tænder.

Kontakt

I kontaktformularen til højre kan du altid kontakte Hestetandklinikken og vi vil svare hurtigst muligt. Husk altid at skrive dit telefonnummer, så vi kan ringe til dig. Ved tidsbestilling, skriv gerne forslag til dage og tidspunkt samt hvor hesten er opstaldet. 

 

Hestetandklinikken har åbent alle hverdage fra 8-17.
Du kan bestille tid hele dagen hos:

Sygeplejerske Dorthe på tlf. 31530078.

 

Du kan kontakte dyrlægerne på følgende telefonnumre:

Anders: 31530095

Jesper: 53834378

Mette: 31530156

Sofie: 31536399

 

Hvis ikke vi har mulighed for at besvare dit opkald, bedes du sende en sms og vi vender tilbage hurtigst muligt.

 

Har du spørgsmål om hestens tænder eller problemer, som kunne relatere til tænderne er du også meget velkommen til at kontakte Hestetandklinikken på ovenstående tlf. 

 

De bedste hilsner,

 

Anders Christiansen, Jesper Rosenmeier, Mette Lindstrøm Jensen og Sofie Høffer

Hestetandlæger & dyrlæger

 

Klik på telefonen og se video

 

Hos Hestetandklinikken bestræber vi os på altid at leve op til vores kerneværdier; passion, fleksibilitet, nærvær og faglighed. Med nærvær følger tilgængelighed, dvs. at det er vigtigt for os, at du altid kan komme i kontakt med din dyrlæge. I den forbindelse har vi gjort noget ekstra ud af at gøre vores telefonnummer nemt at huske. Så se vores nye illustrationsvideo og husk ordene LEVE HEST, så har du altid din dyrlæge ved hånden.

 
 
Hestetandklinikken | Ejlstrupvej 140, 4100 Ringsted  | Tlf.: 31530078 | jr@hestetandklinikken.dk